Xiaojingao industrizon, Qiaoxia, Yongjia, Zhejiang, Kina

[e-postskyddad]

EN

Ninja -kurs

Amirplay

Ninja -kurs

Beskrivning

Ninja Breakout är det mest utmanande funktionella området i trampolinparken, och dess koncept kommer från den konkurrensutsatta dokusåpan "American Ninja Warrior", som nu har utvecklats till en helt ny sport. Projektet har huvudsakligen en svamppåse, upphängd dörr, gångbro, flytbrygga, handring, fotring, cirkelrutschbana, svängbar, knut hög, klättring av nättrummor, svängrep, balansbalk, stege och andra funktionella föremål, är en roliga och utmanande uppsättningar av löpning, hoppning, klättring och balanstest som ett av träningsprojekten av underhållningstyp


Hur man spelar

Spelare genom att springa, hoppa, klättra, balansera och andra åtgärder genom alla projekt i tur och ordning, och slutligen nå slutet av trycket på tidsstoppknappen. Den snabbaste spelaren genom tidsrekordet kommer att registreras på resultattavlan, för andra spelare att utmana. Flera spelare kommer att utmanas i tur och ordning och den kortaste tiden vinner.


Värdebetydelse

Helkroppskoordinationsövning, kan träna bröstmusklerna, ryggmusklerna, magmusklerna och styrkan i armar och ben. I processen att bryta igenom för att få en mängd olika upplevelser som spänning, framgång, misslyckande, kan berika sina känslor och erfarenheter. Träna spelarens magkänsla, stärk självförtroendet och strategiskt tänkande, uthållighet och beslutsamhet att nå målet. Använd underhållning för att uppnå sport fitness, träning storleken på händer och fötter muskler starka och kraftfulla, fysisk styrka än vanliga människor.


Säkerhetstips

Det är förbjudet att dra andra spelare under tävlingen.


Underhåll

Personalen i trampolinparken bör regelbundet underhålla och testa all nöjesutrustning, och den bör regelbundet underhållas enligt underhållskoden, och eventuella problem eller skador som upptäcks bör repareras och bytas ut i tid.

Visa alla bilder
Varför välja oss
  • Konkurrenskraftiga besparingar
  • Internt designteam
  • Professionell installation
  • Få finansieringshjälp

Vill du veta mer om Hoppområdet?

Ring: + 86-15858526929
Ställ din fråga
Relaterade ämnen
snälla du
lämnar
meddelande
Hem
Produkter
E-post
Kontakt