Xiaojingao industrizon, Qiaoxia, Yongjia, Zhejiang, Kina

[e-postskyddad]

EN

Elektriska lekprojekt

Amirplay

Elektriska lekprojekt

Detta område är vanligtvis byggt med alla typer av elektriska leksaker för barn att leka, såsom kokospalmer, piratskepp, liten karusell och havsbollspool. I det här området finns det ingen känsla av begränsning av små ytor, där barn kan jaga och leka så gott de kan, och andra elektriska leksaker kan också låta barn leka glatt.


Säkerhet

Se till att produkten är perfekt finish utan några vassa föremål, hårda föremål och andra saker som lätt kan skada barn.

Klättring och kraftdragning i skyddsnät är förbjudet.


Regelbunden säkerhetskontrolllista

om säkerhetskanalen och brandkanalen är öppen. 

det finns ingen ansamling av brandfarligt och explosivt skräp.

 om det finns brandrisker i närheten, placera inte eldstäder, elvärmare och annan värmeutrustning bredvid barnens lekredskap.

om elektrifieringsutrustningens ledningar åldras, kortslutning potentiella problem.

Andra säkerhetskrav, nöjesutrustning bör sättas säkerhetsskyltar på nödvändiga platser och iögonfallande position. Säkerhetsskyltar är indelade i fyra typer, såsom förbudsskyltar (röda), varningsskyltar (gula), instruktionsskyltar (blå), promptskyltar (gröna). 


Underhåll

Först och främst måste se till att själva utrustningen är ren och snygg, oavsett om det finns skräp eller damm inuti och på botten av utrustningen, om det finns, vänligen avlägsnas. 

Vid kallt väder måste plastdelar kontrolleras för åldrande och brott.

Elektrisk utrustning bör alltid kontrollera om smörjmedlet behöver läggas till eller bytas ut, särskilt oljetryckssystemet kan direkt påverka utrustningens normala drift, och lufttryckssystemet bör kontrollera om luftkompressorn och cylinderns inlopps- och utloppshål är blockerade. 

Elektrisk utrustning var uppmärksam på kabeldragningsaspekten, måste insistera på att göra en veckovis kretskontroll, byta ut åldrade delar och ledningar, lösa säkerhetsriskerna. 

                       

Visa alla bilder
Varför välja oss
  • Konkurrenskraftiga besparingar
  • Internt designteam
  • Professionell installation
  • Få finansieringshjälp

Vill du veta mer om Hoppområdet?

Ring: + 86-15858526929
Ställ din fråga
Relaterade ämnen
snälla du
lämnar
meddelande
Start
Produkter
E-post
Kontakt