Xiaojingao industrizon, Qiaoxia, Yongjia, Zhejiang, Kina

[e-postskyddad]

EN

Barns utforska lekprojekt

Amirplay

barns utforska lekprojekt

Utvecklingsträning för barn är utformad enligt barnens egenskaper, genom en vetenskaplig tredimensionell kombination för att bilda en ny generation av barns aktivitetscenter för nöje, sport, utbildning, fitness som helhet. De allra flesta barn gillar att borra, klättra, glida, rulla, skaka, gunga, hoppa, skaka, och det mesta av denna typ av barns utvecklingsträning består av att korsa projektet, som sätts upp i det vertikala rummet och bygga en variation av olika svårigheter, superspännande nivåer, så att barn upplever klättring på hög höjd, känner spänningen av att korsa hinder. Slipa barns vilja, utmana sig själva och stimulera potentiella barns utvecklingsområde. Främst lämplig för barn och ungdomar i åldrarna 4-15 år.


Säkerhet

Se till att produkten är perfekt finish utan några vassa föremål, hårda föremål och andra saker som lätt kan skada barn.

Klättring och kraftdragning i skyddsnät är förbjudet.


Regelbunden säkerhetskontrolllista

om säkerhetskanalen och brandkanalen är öppen. 

det finns ingen ansamling av brandfarligt och explosivt skräp.

 om det finns brandrisker i närheten, placera inte eldstäder, elvärmare och annan värmeutrustning bredvid barnens lekredskap.

om elektrifieringsutrustningens ledningar åldras, kortslutning potentiella problem.

Andra säkerhetskrav, nöjesutrustning bör sättas säkerhetsskyltar på nödvändiga platser och iögonfallande position. Säkerhetsskyltar är indelade i fyra typer, såsom förbudsskyltar (röda), varningsskyltar (gula), instruktionsskyltar (blå), promptskyltar (gröna). 


Underhåll

Först och främst måste se till att själva utrustningen är ren och snygg, oavsett om det finns skräp eller damm inuti och på botten av utrustningen, om det finns, vänligen avlägsnas. 

Vid kallt väder måste plastdelar kontrolleras för åldrande och brott.

Elektrisk utrustning bör alltid kontrollera om smörjmedlet behöver läggas till eller bytas ut, särskilt oljetryckssystemet kan direkt påverka utrustningens normala drift, och lufttryckssystemet bör kontrollera om luftkompressorn och cylinderns inlopps- och utloppshål är blockerade. 

Elektrisk utrustning var uppmärksam på kabeldragningsaspekten, måste insistera på att göra en veckovis kretskontroll, byta ut åldrade delar och ledningar, lösa säkerhetsriskerna. 

                       

Visa alla bilder
Varför välja oss
  • Konkurrenskraftiga besparingar
  • Internt designteam
  • Professionell installation
  • Få finansieringshjälp

Vill du veta mer om Hoppområdet?

Ring: + 86-15858526929
Ställ din fråga
Relaterade ämnen
snälla du
lämnar
meddelande
Start
Produkter
E-post
Kontakt